Nicole, Tarihi Yarımada'nın muhteşem manzarası ve Geleneksel Türk Mutfağının çağdaş yorumları eşliğinde sizi lezzetli bir yolculuğa davet ediyor.
Bulunduğumuz bina 1901 yılında , içerisinde Fransisken rahibelerin yaşadığı Soeurs Garde-Malades (Hastabakıcı Hemşireler) Apartmanı olarak inşa edilmiştir. 1920'lerin sonuna kadar Levanten ve Rum ailelere de ev sahipliği yapan yapı, yıllar içinde el değişiklikleri ve bakımsızlıktan dolayı zarar görmüştür.
2000'li yılların başında büyük bir restorasyon çalışması başlatılmış ve bölge şehrin kültür, sanat, eğlence ve gurme merkezi haline gelmiştir. Bina aslına sadık kalınarak restore edilmiş ve büyüleyici bir görünüm kazanmıştır. Binanın en üst katında bulunan Nicole Restaurant, adını binanın eski sahiplerinden biri olan rahibe Agnés Marthe Nicole'den almıştır.
Binanın tarihi geçmişinden ve günümüzün modern yansımalarından ilham alınarak kurulan Nicole Restaurant, Geleneksel Türk Mutfağı konseptini eşsiz bir çağdaş yorumla harmanlayarak büyüleyici bir İstanbul manzarası sunan şık terasında misafirlerine unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatmayı hedefliyor.
Amuse-bouche
Açık Dolma
Çerkez Ördeği
“Gambilya” Fava & Torik
Ev yapımı ekşi maya ekmekler ve eşlikçisi
_____
Balık Pastırma & Tarama
Bazlama, ‘’Çubuk’’ Turşu
Izgara ''Çanakkale'' Ahtapot
Közlenmiş Kereviz, Tere Sos
''Bolu'' Kedibatmaz
Soğan Suyu, Mevsim Mantarı, Keş ve Ceviz
Günün Deniz Mahsülü
İsli Çerkez Peynir, Maydanoz Sos
Trakya Kuzusu
''Ödemiş'' Patates, Yabani Ot Kavurma
_____
Tatlı Son
Petit-four
KİŞİ BAŞI
3900
ŞARAP EŞLEŞMESİ
2750
Ahenkli bir servis akışı için tüm masanın aynı menüyü almasını rica ederiz.
Restoranımızda hazırlanan yemekler, süt ürünleri, yumurta, buğday, yer fıstığı ve diğer fıstık çeşitleri ve eser miktarda alkol içermektedir. Gıda alerjiniz olduğu takdirde servis ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
TÜM FİYATLAR TL OLUP KDV DAHİLDİR.
%12 SERVİS ÜCRETİ EKLENECEKTİR.
Amuse-bouche
Açık Dolma
Çerkez Ördeği
“Gambilya” Fava & Torik
Ev yapımı ekşi maya ekmekler ve eşlikçisi
_____
Balık Pastırma & Tarama
Bazlama, ‘’Çubuk’’ Turşu
''Bolu'' Kedibatmaz
Soğan Suyu, Mevsim Mantarı, Keş ve Ceviz
Günün Deniz Mahsülü
İsli Çerkez Peynir, Maydanoz Sos
VEYA
Trakya Kuzusu
''Ödemiş'' Patates, Yabani Ot Kavurma
_____
Tatlı Son
Petit-four
KİŞİ BAŞI
3400
ŞARAP EŞLEŞMESİ
2250
Ahenkli bir servis akışı için tüm masanın aynı menüyü almasını rica ederiz.
Restoranımızda hazırlanan yemekler, süt ürünleri, yumurta, buğday, yer fıstığı ve diğer fıstık çeşitleri ve eser miktarda alkol içermektedir. Gıda alerjiniz olduğu takdirde servis ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
TÜM FİYATLAR TL OLUP KDV DAHİLDİR.
%12 SERVİS ÜCRETİ EKLENECEKTİR.
VEJETERYAN MENÜ OPSİYONU İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN.
TADIM MENÜLERİMİZDEKİ BAZI YEMEKLER SOĞAN, SARIMSAK VE KARABİBER İÇERMEKTEDİR.
EN İYİ DENEYİMİ SUNMAK İÇİN YEMEKLERİN İÇERİĞİ İSTEĞE BAĞLI OLARAK DEĞİŞTİRİLEMEMEKTEDİR. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
+90 (212) 2924467
Tomtom Suites
Firuzağa Mah. Boğazkesen Cad No:18, Tomtom Kaptan Sk., 34425 Beyoğlu/İstanbul
info@nicole.com.tr